Notice: Undefined offset: 4 in /home/mahbobtarin/public_html/showmahbob.php on line 26
فریدون آسرایی


Notice: Undefined variable: width_tablighpx in /home/mahbobtarin/public_html/tablighat.php on line 12




هنری » موسیقی » تعداد بازدید: ٩٩٥٥٣٠
فریدون آسرایی
امتیاز:

Notice: Undefined variable: counter in /home/mahbobtarin/public_html/showmahbob.php on line 271
ملیت : ایرانی - قرن : 14 منبع :
فریدون آسرایی از خوانندگان ایرانی است
فریدون آسرایی حدود ۵۰ سال سن دارد. اصالت او به منطقه آسرا برمیگردد تقریبا ۱۵ دقیقه بعد از سد کرج یک منطقه کاملا کوهستانی اما خودش می‌گوید در کرج به دنیا آمده و در خیابان جمالزاده تهران بزرگ شده است. ۴ برادر و ۲ خواهر که ۱ برادرش در هلند و ۱ خواهر در کرج و بقیه در تهران زندگی می‌کنند. او بچه یکی مانده به آخر هستش . دیپلمش را در ایران گرفت و در لشگر ۶۴ ارومیه خدمت کرد و چون زن برادرش فیلیپینی بود به کمک ایشان در شهر مانیل آن کشور ۸ سال درس خواند که حاصلش مهندسی کشاورزی بود که ۳ سال آن را برای فوق لیسانس خواند که منصرف شد و به تهران آمد.

بعد از تحصیلات در جولای ۱۹۸۷ به کانادا شهر ونکوور رفت و ۱۴ سال در آنجا زندگی کرد . یعنی ۲۲ سال دوری از وطن . سال ۱۹۸۸ گروه غزال و ۲ سال بعد هم گروه پرواز را با حضور کامران، هنگامه، رامین زمانی و... راه انداخت که ترانه ایران ایرانم نشانی از این گفته است .( وی در کانادا ۷-۸ سال سی دی فروشی داشته)
او اولین آلبومش را با تنظیم رامین زمانی و با نام اولین سلام که ترانه‌هایش عباتند از : اولین سلام، جدایی، جاده عشق، تو ای یار، شاهچراغ، گل اندام، قربونت و دختر بندر را در سال ۱۳۷۹ به بازار روانه کرد و به ایران باز گشت . (آن زمان خوانندگانی چون اعتمادی و اصفهانی تازه مطرح شده بودند).

از نظر او آلبوم اولش نمره قبولی نگرفت به همین خاطر خواست آلبوم بعدیش را در ایران جمع و جور و در لس آنجلس به بازار فرستد . از جانب دکتر چراغعلی به پدرام کشتکار معرفی شد و دو ترانه بیا بریم و خونه به خونه را با او به ثبت رسانید . پس از آنکه کار آلبوم آدم و حوای شادمهر توسط بهروز صفاریان به پایان رسید فریدون به بهروز توسط پدرام معرفی شد . روزی در استودیو و در سر ضبط قطعه ستاره بهنام برادر بهروز به فریدون پیشنهاد خوانندگی مهمان در این ترانه شد. او نیز این ترانه را اجرا کردو... پدرام و بهروز نیز با تلاش و اصرار زیاد توانستند فریدون را به ارئه آلبوم در ایران متقاعد کنند . البته خوداو دلیل‌های زیادی از جمله سن زیاد مادرش را برای این کار داشت.

البته نوشتن چند مطلب کوتاه در مورد آلبوم غریبه و خود فریدون خالی از لطف نیست:
گل هیاهو آخرین کار آلبوم بود . با غریبه (ترانه مورد علاقه اش)راه خواندنش را پیدا کرد . ترانه کبوتر را از یک مجله پیدا کرد . توسط دیدن فیلمهای از کرخه تا راین و آژانس شیشه‌ای با جنگ آشنا و احساس ترانه بوی سیب را به دست آورد .او ملودی ۷ ترانه آلبوم را خودش ساخت .
فعالیت‌های هنری خود را در ایران پس از بازگشت از کانادا با آلبومی به نام "غریبه" آغاز کرد.

اولین آلبوم وی با نام اولین سلام وارد بازار شد که به توفیق چندانی دست نیافت . اما او با دومین آلبوم خود با نام غریبه رکورد فروش در ایران را شکست آلبوم بعدی او با نام سرگذشت وارد بازار شد که یکی از آهنگهای او با نام ای وطن در این البوم قرار دارد آلبوم اخر او نیز با نام از تو دورم با فضایی عاشقانه و بر مبنای اشعار علیرضا ایزدیمتن مورب وارد بازار شد که ترانه‌های مانند "دوست دارم"و "وقتی بارون میزنه" را شامل می‌شود

 ۱۳۹۰: خاطرات گمشده (ناشر: جهان تصویر)
 ۱۳۸۷: رمیکس (ناشر: ایران گام)
 ۱۳۸۶: از تو دورم (ناشر: سروش)
 ۱۳۸۳: سرگذشت
 ۱۳۸۳: غریبه
 ۱۳۸۰: اولین سلام


توجه: از آنجا که درج مطالب در سایت "محبوبترین‌ها" برای همه کاربران آزاد می باشد، از همه کاربران محترم تقامندیم؛ در صورت مشاهده مطلبی خلاف واقع، غیرقانونی و یا منافی فرهنگ و اخلاق ایرانی و اسلامی در هر یک از پروفایل‌ها، از طریق بخش "تماس با ما" سایت مدیریت سایت را در جریان بگذارید.
 روابط عمومی سایت محبوبترین‌ها
Share


Notice: Undefined variable: width_tablighpx in /home/mahbobtarin/public_html/tablighat.php on line 12



صفحه اصلی | ارتباط با ما | درباره ما | خبرنامه | جستجو | نقشه سایت | RSS
محبوبترین‌های سیاسی | محبوبترین‌های ورزشی | محبوبترین‌های هنری | محبوبترین‌های اقتصادی | محبوبترین‌های دانش | محبوبترین‌های اندیشه | محبوبترین‌های فرهنگ و ادب | محبوبترین‌های ارتباطات | محبوبترین‌های تاریخ و جامعه | محبوبترین‌های بهداشت
Notice: Undefined variable: linktop1 in /home/mahbobtarin/public_html/bottom.php on line 28

فریدون آسرایی

محبوبترین‌ها,مشاهیر ایران,بیوگرافی نخبگان,جدیدترین اخبار,محبوبترین‌چهره‌ها,محبوبترین‌های سیاسی,محبوبترین‌های ورزشی,محبوبترین‌های هنری,محبوبترین‌های اقتصادی,محبوبترین‌های پزشکی,محبوبترین‌های فرهنگی,محبوبترین‌های دین و اندیشه,محبوبترین‌های رسانه و ارتباطات,محبوبترین‌های علم و دانش,محبوبترین‌های تاریخ و جامعه,